Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Café monde et médias - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Café monde et médias

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

‘Café monde et médias’ ligt in het hartje van Parijs, aan de place de la Republique. Het wordt uitgebaat door Groupe SOS, een referentie in de sector van de social profit. De drukbezochte, gezellige plek geeft een hedendaagse invulling aan het Parijse café van weleer, met veel aandacht voor duurzame ontwikkeling. De keuken is gezond en verantwoord, met hoofdzakelijk fairtrade- en bioproducten, en schappelijke prijzen. Jaarlijks staan er een 100-tal gevarieerde culturele evenementen op het programma, onder andere rond thema’s als een nieuwe economie, cultuur of solidariteit. Een selectie kranten en tijdschriften is gratis beschikbaar, hetzij op papier, hetzij digitaal. Het café staat open voor iedereen en is ook bewust zo opgevat. De woorden ‘monde’ en ‘médias’ verwijzen naar de vrijheid van informatie, gedachten en expressie, die het café mee wil promoten. De aandacht voor duurzaamheid blijkt voorts uit de ecologische aspecten van het gebouw. Triodos Bank heeft de inrichting van het café gefinancierd. (Foto: MA Stourm/Café monde et médias)

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://cafemondeetmedias.com/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Place de la République 18
75010
Paris
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.