Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Ceuvel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Balie De Balie Kunst en cultuur
De Cromhouthuizen De Cromhouthuizen Kunst en cultuur
De Fluisterheuvel De Fluisterheuvel Kunst en cultuur

De Ceuvel

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Op de voormalige scheepswerf Ceuvel de Volharding in Amsterdam Noord wordt een culturele broedplaats opgebouwd. Deze bijzondere broedplaats bestaat uit op het land geplaatste en verduurzaamde woonarken. Een multidisciplinair team heeft hier een prijs mee gewonnen mag daarom voor 10 jaar de broedplaats in het havengebied runnen. Het concept vindt zijn oorsprong in de eigenschappen van de locatie: de geschiedenis, het water, de vervuilde grond en de tijdelijkheid. Het plan bestaat uit vier onderdelen die allen met elkaar in relatie staan: een tuin, een scheepswerf, werkruimtes voor creatieven en een flexibel inzetbaar evenemententerrein. Na 10 jaar wordt de locatie schoon teruggegeven aan de stad Amsterdam.

http://www.deceuvel.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Korte Papaverweg 4
1032KA
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .