Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De Waagschaal

Zorg (Sociale economie)

De Waagschaal is een zorgboerderij die gespecialiseerd is in de zorg voor mensen met een verstandelijke handicap en onbegrepen gedrag. Bas en Jeanine Seidel zijn de ondernemers van het bedrijf. Ze wonen samen met hun kinderen op de boerderij. Deze boerderij kenmerkt zich door de rustige ligging, diversiteit aan dieren, de mogelijkheid tot creatieve ontplooiing en de continuïteit in de begeleiding. Centraal staat de kracht van het samen leven en samen werken op en rond de boerderij. Het ritme van de boerderij, de seizoenen en de begeleiding vormen de natuurlijke regelmaat van de Waagschaal.

http://www.dewaagschaal.com

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Middenraai 10
7910TK
Nieuweroord
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.