Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Systèmes Photovoltaïques - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Systèmes Photovoltaïques

Duurzame energie (Natuur en milieu)

‘Systèmes Photovoltaïques’ is een projectvennootschap van de ontwikkelaar Green-Invest. Ze werd opgericht om een grote zonnepaneelinstallatie te installeren op het dak van een waterzuiveringsstation van Aquiris in Brussel. In totaal werden er 10.000 zonnepanelen geplaatst op dat dak van 25.000 vierkante meter (of vijf voetbalvelden). Met een totaal vermogen van 3,2 MWp, produceren ze 5% van de totale stroombehoefte van het waterzuiveringsstation. Dat komt overeen met het jaarverbruik van ongeveer 3.500 Brusselaars. Bij de ingebruikname in april 2013 was de installatie het grootste zonnepark van het Brusselse gewest. Triodos Bank heeft het gefinancierd.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.green-invest.be

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
Avenue de Vilvorde 450
1130
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.