Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centre de Santé Intégré Hélios - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centre de Santé Intégré Hélios

Zorg (Sociale economie)

Het ‘Centre de Santé Intégré Hélios’ is een nieuw wijkgezondheidscentrum in Luik. Het werd opgericht door twee artsen die eerder in een groot wijkgezondheidscentrum in de rand van de stad werkten. Het nieuwe centrum is het eerste in het centrum van de stad. Zoals bij de meeste wijkgezondheidscentra, kunnen buurtbewoners er kosteloos terecht voor kwalitatieve, multidisciplinaire zorgverlening. Dat is mogelijk dankzij een rechtstreekse regeling met de ziekenfondsen. Het centrum wil bewust kleinschalig blijven: op termijn streeft het naar een omvang van een 10-tal medewerkers en een 1.500 patiënten. Triodos Bank heeft de inrichting en de opstartkosten van het nieuwe centrum gefinancierd.

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Place Saint-Jacques 24
4000
Liège
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.