Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Integratiecentrum Mozaïek - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Hal5 Hal5 Maatschappelijke projecten
Imsir Sociale Werkplaats Imsir Sociale Werkplaats Maatschappelijke projecten
Joseph Swinnen asbl Joseph Swinnen asbl Maatschappelijke projecten
La Bobine asbl La Bobine asbl Maatschappelijke projecten

Integratiecentrum Mozaïek

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Het Integratiecentrum Mozaïek is sinds de jaren 70 actief rond integratie in Boom. Oorspronkelijk werd het opgericht voor de vele gastarbeiders in de streek. Ondertussen zijn de activiteiten verbreed tot diverse bevolkingsgroepen. Zo verhuurt de organisatie lokalen aan een Marokkaanse jeugdwerkingsorganisatie, een vrouwenwerking voor alle nationaliteiten, of een plaatselijke schrijfgroep van Amnesty International. De Oxfam-Wereldwinkel Boom is ook één van de huurders en een langetermijnpartner van Mozaïek. Het Integratiecentrum verkocht haar oude pand en kocht een nieuw, ruimer pand aan in de winkelstraat Blauwstraat. Triodos Bank heeft daarvoor kredieten verleend.

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Leopoldstraat 25
2850
Boom
België

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.