Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Bouche à Oreille - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De Bouche à Oreille

Productie (Sociale economie)

De vzw 'De Bouche à Oreille asbl' is een erkend invoegbedrijf dat actief is in de sector van de sociale economie en permanente vorming. Het overkoepelt een netwerk van lokale organisaties in verschillende domeinen zoals gezonde voeding (met onder meer de verdeling van biogroentepakketten), actief onderwijs, gehandicaptenzorg, sociale huisvesting of milieu. Kwetsbare groepen die moeilijk toegang krijgen tot de arbeidsmarkt, volgen er stages van 12 tot 18 maanden. De vzw baat ook twee grote tweedehandswinkels uit, die per jaar 180 ton goederen behandelen. Voor één van die winkels kocht ‘De Bouche à Oreille’ een nieuw pand aan. Die aankoop heeft Triodos Bank gefinancierd.

http://www.dbao.be

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Verte Voie 13
4890
Thimister
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.