Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Lectorium Rosicrucianum - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kerk- en buurtcentrum Breda Kerk- en buurtcentrum Breda Levensbeschouwing
Koptische Orthodoxe Kerk Koptische Orthodoxe Kerk Levensbeschouwing
Metta Vihara Metta Vihara Levensbeschouwing

Lectorium Rosicrucianum

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Het kerkgenootschap Lectorium Rosicrucianum is een geestesschool voor levende spiritualiteit. Hier ontmoeten mensen elkaar die op zoek zijn naar zingeving. Door het regelmatig houden van conferenties, symposia, lezingen over uiteenlopende thema’s in de vele tempels en centra wereldwijd, vindt een bezinning plaats op de vragen: wie ben ik? Waar kom ik vandaan? En waar ga ik naartoe?

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Anna van Saksenlaan 3-5
2082BE
Santpoort-Zuid
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.