Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van 6Dcreations - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Willebrordus Demos Sportvereniging Willebrordus Demos Sportvereniging Maatschappelijke projecten
Zorgboerderij Slingertuin Zorgboerderij Slingertuin Maatschappelijke projecten
Ad de Jong Ad de Jong Kunst en cultuur
Andre Daemen Andre Daemen Kunst en cultuur

6Dcreations

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

6Dcreations ontwerpt creatieve scenario’s waarbij alle zes de zintuigen geprikkeld worden. Dit doen ze aan de hand van diverse effecten, oftewel zintuigprikkelende producten. Gewenste effectiviteit bereiken ze met een pallet aan zinnenprikkelende diensten.

Een van de zintuigprikkelende faciliteiten is de Sensefloor. Deze trillende en verlichte dansvloer zet geluid om in trilpatronen met behulp van trilmechanismen. Je hoort de muziek niet alleen, maar je voelt het onder je voeten. Een spannende ervaring die voor iedereen toegankelijk is.

Aroma Jockey is een ander ontwerp van 6D. Dit is een artiest die een performance geeft met geuren die passen bij de emoties van het moment of de muziek.

De financiering door Triodos Bank is mogelijk gemaakt door een borgstelling van het NSGK borgstellingsfonds.

http://www.6dcreations.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Verbeetenstraat 10
4812XL
Breda
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.