Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Maison Médicale Soins pour Tous - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Maison Médicale Soins pour Tous

Zorg (Sociale economie)

Het ‘Maison Médicale Soins pour Tous’ is een nieuw wijkgezondheidscentrum in Molenbeek. Een van de initiatiefnemers werkte daarvoor al voor het Centre Médical Lemonnier. Wijkgezondheidscentra staan voor een wijkgebonden, laagdrempelige en multidisciplinaire aanpak die toegankelijk is voor iedereen. Zoals de meeste wijkgezondheidscentra werkt het centrum ‘Soins pour Tous’ forfaitair, wat wil zeggen dat patiënten zelf niet moeten betalen voor een consultatie. In plaats daarvan betaalt het ziekenfonds aan het centrum een vast maandelijks bedrag per ingeschreven patiënt. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de inrichting van het wijkgezondheidscentrum.

http://www.soinspourtous.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Square Edmond Machtens 18
1080
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.