Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Katholiek Onderwijs Beernem De Regenboog - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Katholiek Onderwijs Beernem De Regenboog

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

De Regenboog in Beernem is een katholieke basisschool. Ze valt onder de overkoepelende inrichtende macht van Katholiek Onderwijs Beernem. De Regenboog werkt aan een school met plaats voor zingeving en waarden zoals respect, eerlijkheid, vriendschap, dankbaarheid of zorgzaamheid. Een andere krachtlijn van haar pedagogische project is aandacht voor de verschillende noden en het verschillende leertempo van elke leerling. Gezien de verouderde staat van het schoolgebouw waren een reeks grondige, duurzame renovatiewerken nodig. Er komt onder meer betere isolatie, sanitair met regenwaterrecuperatie, dubbele beglazing in plaats van enkele, en centrale verwarming op gas die de verouderde installatie met stookolie vervangt. Dankzij een volledig nieuwe vleugel zal het plaatsgebrek weggewerkt worden. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de renovatiewerken.

http://www.deregenboogbeernem.be/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Schooldreef 5
8730
Beernem
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.