Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Sterrebloem - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De Sterrebloem

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

De Sterrebloem is een kleine, ervaringsgerichte kleuter- en basisschool in Deinze. De Sterrebloem maakt deel uit van de Scholengemeenschap van Onafhankelijke Methodescholen. Ze werkt niet met klassieke kleuterklassen en leer- of studiejaren, maar wel met leefgroepen, die in de lagere school telkens 2 leerjaren omvatten. De Sterrebloem kiest bewust voor kleinschaligheid en een huiselijke sfeer, en heeft extra aandacht voor de verschillende aspecten in de ontwikkeling van een kind: naast het verstandelijke ook het gevoelsmatige, het lichamelijke, het sociale en het creatieve. Daarvoor wordt bijvoorbeeld gewerkt met projecten die kinderen aanmoedigen om vanuit spontane leergierigheid op onderzoek te gaan. De school heeft het gebouw aangekocht dat ze eerder huurde. Zo komen meer financiële middelen vrij om de nodige renovaties uit te voeren. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de aankoop van het gebouw.

http://www.desterrebloem.be/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Lange Akkerstraat 17A
9800
Deinze
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.