Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Groninger Forum - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Gemeente Leeuwarden Gemeente Leeuwarden Kunst en cultuur
Global Art Company Global Art Company Kunst en cultuur
Hans Leutscher Hans Leutscher Kunst en cultuur
Haringa en Olijve Haringa en Olijve Kunst en cultuur

Groninger Forum

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

In 2017 gaat het Groninger Forum zijn deuren openen. Hierin gaan verschillende toonaangevende culturele instellingen hun intrek nemen en de krachten bundelen. Hierdoor wordt het forum een culturele broedplaats.

Het wordt een bijzonder gebouw waarin experiment, ontwikkeling en ontdekking centrale thema’s zijn. Een nieuw concept dat goed past bij Groningen, belangrijke culturele stad in Nederland.

Het Groninger Forum wordt een gebouw van 45 meter hoog. Omdat het vanwege zijn vernuftige vorm slechts op een beperkt aantal plaatsen in de binnenstad zichtbaar is, krijgt het toch een betrekkelijk bescheiden karakter. Een doorgang in de oostwand leidt het publiek van de Grote Markt naar het Groninger Forum. Pas bij het betreden van de Nieuwe Markt is het forum te zien.

De lening van Triodos Bank aan het Groninger Forum wordt via de gemeente Groningen uitgekeerd.

http://www.groningerforum.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Kreupestraat 1
9712HW
Groningen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.