Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stadsherstel Den Haag - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Spherical Elzent Spherical Elzent Duurzaam vastgoed
Stadsherstel Amsterdam Stadsherstel Amsterdam Duurzaam vastgoed

Stadsherstel Den Haag

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Stadsherstel Den Haag en omgeving is een particuliere instelling die zich inzet voor de restauratie en het beheer van monumenten en het behoud van het historische karakter van de stad en omliggende gemeenten. Triodos Bank financiert de aankoop en renovatie van een monumentale voormalige brandweerkazerne aan het Schippersplein in Den Haag, alsmede de aankoop en renovatie van een rijksmonumentaal pand aan het Westeind 36, tevens in Den Haag.

http://www.stadshersteldenhaag.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Jan van Nassaustraat 44
2596BV
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.