Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Art & Go - Le Bouche-à-Oreille - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Art & Go - Le Bouche-à-Oreille

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Art & Go is de organisatie die in Etterbeek ‘Le Bouche-à-Oreille’ uitbaat, een volledig gerestaureerd klooster waar diverse culturele activiteiten, opleidingen, evenementen en feesten worden georganiseerd. ‘Le Bouche-à-Oreille’ richt zich zowel naar bedrijven als naar de non-profit en particulieren. De organisatie beschikt over een professionele ploeg voor alle nodige ondersteuning: catering, keukenpersoneel, geluids- en lichttechnici en dergelijke meer. Art & Go huurde eerst de locatie, maar besloot ze aan te kopen. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor die aankoop.

http://www.bao.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Place Van Meyel 16
1040
Bruxelles
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.