Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Immobilière Ancienne Gare de Gastuche - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Immobilière Ancienne Gare de Gastuche

Zorg (Sociale economie)

‘Immobilière Ancienne Gare de Gastuche’ is een projectvennootschap die Claude Maskens oprichtte om een voormalig station in Grez-Doiceau bij Waver te renoveren tot een multidisciplinair gezondheidscentrum. Claude Maskens is psychotherapeute, yogalerares en specialiste van ‘mindfulness’. Het centrum zal ook onderdak bieden aan dokters, kinesitherapeuten, osteopaten en psychotherapeuten, die er allemaal de nodige tijd kunnen uittrekken voor hun patiënten. Een zaal van 75 vierkante meter biedt ruimte voor opleidingen en conferenties. Er zal ook een studio verhuurd worden. De opening is gepland voor midden 2014. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de renovatiewerken voor het centrum.

http://www.gastuche.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Place Joseph Hallaux 5
1390
Grez-Doiceau
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.