Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Panta Rhei

Zorg (Sociale economie)

Zorgresidentie Holland is een particuliere zorginstelling, gehuisvest in twee villa’s. De kapitale herenhuizen staan in het centrum van Baarn, een bosrijke omgeving. Paleis Soestdijk en Kasteel Drakestijn liggen op steenworp afstand.
De zorgresidentie biedt plek aan 36 bewoners. De monumentale panden zijn gerenoveerd en in oude glorie hersteld. De panden zijn nu volledig duurzaam. Energie wordt onder andere opgewekt door middel van warmtepompen, zonnecollectoren en warmteterugwinningssystemen. DS Verzorgd Wonen, die meerdere zorgresidenties in het Gooi onder beheer heeft, nam het initiatief voor deze renovatie. Zorgresidenties van DS Verzorgd Wonen onderscheiden zich door de grote algemene ruimtes en hoge aantal verzorgingsuren per bewoner. Respect en empathie zijn sleutelwoorden.

http://www.dsgr.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Javalaan 1-3
3743HE
Baarn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.