Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kytopia - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Lijsterij Lijsterij Kunst en cultuur
Lodewijk Thijssen Lodewijk Thijssen Kunst en cultuur

Kytopia

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Colin Benders is behalve trompettist ook componist en orkestleider. Bij het grote publiek is hij bekend onder zijn artiestennaam Kyteman. In 2009 brak hij door met Kyteman's hiphop orkest, dat vanuit het niets voor uitverkochte zalen speelde en op alle grote festivals stond.In 2010 richtte hij Kytopia op: een studiocomplex, laboratorium en innovatorium dat ruimte biedt aan tal van muzikanten uit de hip hop, jazz en popmuziek en inmiddels wijd en zijd bekend staat als een van de spannendste muzikale broedplaatsen die Nederland rijk is. Kytopia verhuisde in 2014 naar de oude poppodium Tivoli.

De financiering is mogelijk gemaakt door een borgstelling van Cultuur-Ondernemen.

http://www.kytopia.com/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Zeedijk 6
3513 GZ
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.