Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van IEL Exploitation 1 sarl - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Greentile bvba Greentile bvba Duurzame energie
Hydroval Hydroval Duurzame energie
InnoVent InnoVent Duurzame energie
KT Wind Beveren bvba KT Wind Beveren bvba Duurzame energie

IEL Exploitation 1 sarl

Duurzame energie (Natuur en milieu)

De projectvennootschap 'IEL Exploitation 1 sarl' is een dochter van het Franse groenestroombedrijf Initiatives et Energies Locales. Ze is verantwoordelijk voor de uitbating van 1 van de 4 turbines van het windmolenpark in Lamballe in Bretagne. Dat werd ontwikkeld door Innovent, een Franse pionier op het vlak van windenergie. In totaal omvat het park vier windturbines (Enercon E82) met een masthoogte van 78 meter en een totale hoogte van 119 meter. Samen hebben ze een totaal vermogen van 9,2 MW, waarmee ze voldoende groene stroom produceren voor het jaarlijkse verbruik van ongeveer 4.000 gezinnen. Triodos Bank heeft de bouw van de turbine van ‘IEL Exploitation 1 sarl’ gefinancierd, net als de andere drie.

http://www.iel-energie.com

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
22400
Lamballe
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.