Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vent de Thiérache 2 sas - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Vleemo Nv Vleemo Nv Duurzame energie

Vent de Thiérache 2 sas

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Net als 'Vent de Thiérache 1' baat de projectvennootschap 'Vent de Thiérache 2' een windmolenpark uit in de Franse regio Champagne Ardenne. Beide parken zijn projecten van de Franse groene energieproducent Quadran. Het tweede park omvat 5 turbines van in totaal 150 meter hoog, met een totaal vermogen van 12,5 MW. Daarmee produceren ze voldoende groene stroom voor het jaarlijkse gemiddelde verbruik van ongeveer 8.000 gezinnen. Quadran is actief in wind- en zonne-energie, en ontwikkelt en beheert daarnaast ook kleinere projecten op basis van waterkracht en biogas dat afkomstig is van stortplaatsen. Triodos Bank heeft het windpark ‘Vent de Thiérache 2’ samen met een Franse bank gefinancierd, net als ‘Vent de Thiérache 1’. De bank financierde eerder al een zonnepark van Quadran in de Franse regio Languedoc-Roussillon (Centrale Solaire du Pla de la Roque).

http://www.jmbenergie.fr

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
08260
Champlin
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.