Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Vent de Thiérache 1 sas - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Vent de Thiérache 1 sas

Duurzame energie (Natuur en milieu)

De projectvennootschap 'Vent de Thiérache 1' baat een windmolenpark van 6 turbines uit in de Franse regio Champagne Ardenne. Het is één van de projecten van de Franse groene energieproducent Quadran. De windmolens zijn in totaal 150 meter hoog en hebben een totaal geïnstalleerd vermogen van 15 MW. Daarmee produceren ze voldoende groene stroom voor het jaarlijkse gemiddelde verbruik van ongeveer 9.500 gezinnen. Quadran is actief in wind- en zonne-energie, en ontwikkelt en beheert daarnaast ook kleinere projecten op basis van waterkracht en biogas dat afkomstig is van stortplaatsen. Triodos Bank heeft het windpark ‘Vent de Thiérache 1’ gefinancierd, samen met een Franse bank. De bank financierde eerder al een zonnepark van Quadran op een verlaten steengroeve in de Franse regio Languedoc-Roussillon (Centrale Solaire du Pla de la Roque).

http://www.jmbenergie.fr

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Adres:
08260
Champlin
France

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.