Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WP Zimmer - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

WP Zimmer

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

wp Zimmer is een werkplaats in Antwerpen met een sterk internationale inslag: een thuisbasis voor beginnende en niet gevestigde podiumkunstenaars op het gebied van dans, fysiek theater, performance en hybride aanverwanten. Met bepaalde artiesten gaat wp Zimmer een duurzame verbintenis op langere termijn aan, met als einddoel een zelfstandige plek in het artistieke landschap. Onder het motto ‘geen artistieke ontwikkeling zonder zakelijke onderbouw’ begeleiden ze artiesten op alle fronten: vòòr, tijdens, en ná het creatieproces. Artiesten krijgen in wp Zimmer ruimte voor onderzoek en creatie, maar ook zakelijke en (post)productionele ondersteuning. Voor publieke presentaties gaan ze samenwerkings- verbanden aan met kunstencentra, cultuurcentra, en festivals in binnen- en buitenland. Triodos Bank ondersteunt wp Zimmer in haar dagelijkse werk via een kaskrediet en verleende een investeringskrediet voor de aankoop en verbouwing van hun infrastructuur

http://www.wpzimmer.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Gasstraat 90
2060
ANTWERPEN
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.