Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WGC De Brug - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

WGC De Brug

Zorg (Sociale economie)

Het Wijkgezondheidscentrum De Brug heeft als doel de inwoners uit de buurt kwaliteitsvolle, laagdrempelige en multidisciplinaire eerstelijnsgezondheidszorg te bieden. Die zorg wordt verstrekt binnen het kader van een forfaitair inschrijvingssysteem, volgens criteria zoals leeftijd en inkomen. Naast het curatieve aspect, besteedt het centrum ook bewust aandacht aan patiëntgerichte ziektepreventie en wijkgerichte gezondheidspromotie. Triodos Bank gelooft in een lokale gezondheidsdienst met een sterk gepersonaliseerde aanpak. Bovendien is deze gezondheidszorg toegankelijk voor iedereen. De bank heeft Wijkgezondheidscentrum De Brug een krediet verleend om de aankoop van zijn gebouw te financieren.

http://www.vwgc.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Zwarte Vijversstraat 71
1080
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.