Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ultima Vez vzw - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Théâtre de la Place Théâtre de la Place Kunst en cultuur
Théâtre des Zygomars Théâtre des Zygomars Kunst en cultuur
Victoria Deluxe Victoria Deluxe Kunst en cultuur
WP Zimmer WP Zimmer Kunst en cultuur

Ultima Vez vzw

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Regisseur, choreograaf en fotograaf Wim Vandekeybus richtte in 1986 het gezelschap Ultima Vez op. Het zou een paraplu worden voor zijn diverse activiteiten als choreograaf, regisseur en filmmaker. Ondertussen is Ultima Vez een geoliede en internationaal gerespecteerde artistieke organisatie die een tiental dansers en ongeveer evenveel technici en administratieve medewerkers in dienst heeft. De kernactiviteit van het gezelschap is het creëren van dansproducties, met zowel een nationale als internationale uitstraling. Daarnaast organiseert Ultima Vez ook educatieve projecten die gericht zijn op diverse doelgroepen (jongeren, amateurs, professionelen). Ultima Vez vond een industrieel pand in Sint-Jans-Molenbeek in Brussel om al zijn activiteiten in onder te brengen. Triodos Bank heeft de aankoop en ecologische renovatie van het gebouw gefinancierd. (Foto: Danny Willems)

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://dekleurvangeld.be/?p=877

http://www.ultimavez.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Zwarte Vijverstraat 97
1080
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.