Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Tr@me - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Tr@me

Professionele diensten (Sociale economie)

Tr@me is een coöperatieve vennootschap die advies geeft over ruimtelijke ontwikkeling. Tr@me geeft ondersteuning in verschillende fasen van een project: van de haalbaarheidsstudie, de opstart van het project en samenwerkingsverbanden tot de uitwerking, uitvoering en evaluatie van een strategie. Plattelandsontwikkeling, participatiebeleid en cultuur vormen de kern van de expertise van Tr@me. Triodos Bank heeft de betaling van de studiecontracten voor de overheid gefinancierd met een voorschot op vaste termijn.

http://www.intranet.trame.be/Nouveau_site/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Rue de Liège 83
4357
LIMONT
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.