Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Télé-Secours - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Steunpunt Jeugd vzw - De Ambrassade Steunpunt Jeugd vzw - De Ambrassade Maatschappelijke projecten
Tracé Brussel vzw Tracé Brussel vzw Maatschappelijke projecten
Vluchtelingenwerk Vlaanderen Vluchtelingenwerk Vlaanderen Maatschappelijke projecten
asbl Socrates asbl Socrates Maatschappelijke projecten

Télé-Secours

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Tele-Secours is een alarmtelefooncentrale die alleenstaande mensen gemakkelijk kunnen bereiken in geval van nood, bijvoorbeeld als ze een zware val maken of ziek worden. De vzw is werkzaam in heel België en telt 16.500 abonnees. Het bijzondere aan Tele-Secours is dat buren en naasten de hulpverlening verzorgen om zo de efficiëntie te vergroten. Tele-Secours voerde samen met de UCL een studie uit over de psychologische mechanismen van solidariteit: waarom zijn sommige personen beter omringd dan anderen? Hoe kunnen we solidariteit bevorderen? Triodos Bank heeft verschillende kredieten verleend aan Tele-Secours om de snelle groei van de organisatie te ondersteunen.

http://www.tele-secours.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Bld de Smet de Naeyer 578
1020
BRUXELLES
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.