Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Talìa asbl / Théâtre des deux Marronniers - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
STAN STAN Kunst en cultuur
Studio 360 Paris Studio 360 Paris Kunst en cultuur
Théâtre Le Public Théâtre Le Public Kunst en cultuur
Théâtre de la Place Théâtre de la Place Kunst en cultuur

Talìa asbl / Théâtre des deux Marronniers

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Anne Mordant en Pierre Vaiana richtten de vzw Talìa op met verschillende doelstellingen: het zoeken, het bewaren en het creëren van kunst. Pierre Vaiana is saxofonist en componist en geeft les aan het Conservatorium van Gent. Zijn vrouw Anne Mordant is beeldhouwer en expert in de restauratie van porselein en beelden. Triodos Bank heeft beide kunstenaars krediet verleend om een dorpszaal naast hun woning in Corroy-le-Chateau te renoveren. Het Théatre des Deux Marronniers beantwoordt aan een lokale vraag. De inwoners uit de streek hebben namelijk te weinig ruimte voor culturele uitwisseling en culturele activiteiten. De zaal speelt ook een regionale en nationale rol: voor de organisatie van evenementen, als repetitielokaal voor theatergezelschappen en musicals, en voor theatervoorstellingen en concerten. De zaal van 160 vierkante meter is geschikt voor een 100-tal personen en is ook beschikbaar voor familiefeesten zoals verjaardagen en huwelijken.

http://www.taliasbl.be/theatre-des-deux-marronniers/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
R. Marronniers-de-Corroy 7
5032
CORROY-LE-CHATEAU
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.