Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Les Trois Claviers - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Le Palace Le Palace Kunst en cultuur
Le Théâtre de Poche Le Théâtre de Poche Kunst en cultuur
M11 bvba M11 bvba Kunst en cultuur
Mazy Culture SCRL Mazy Culture SCRL Kunst en cultuur

Les Trois Claviers

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Les Trois Claviers is een atelier dat historische muziekinstrumenten restaureert. Gaëtan Leclef heeft zijn ambachtelijke kennis vooral verworven in de Steinway-fabriek in Hamburg en stelt die ten dienste van pianisten en gepassioneerde amateurs. Hij restaureert zowel zeer oude piano’s van traditionele makelij als moderne piano’s. Met een kaskrediet van Triodos Bank heeft hij zijn voorraad te restaureren instrumenten uitgebreid zodat hij meer kwaliteitspiano’s te koop kan aanbieden.

http://www.lestroisclaviers.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Petite rue L'Olivier 18
1030
BRUXELLES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .