Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Le Blé en Herbe - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Le Blé en Herbe

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Vijfentwintig jaar geleden opende Mireille Lizin ‘Le Blé en Herbe’ in Tilff. Daarmee was ze een van de pioniers van de biologische winkels in de streek rond Luik. Aanvankelijk was de winkel vrij bescheiden, maar hij bleef groeien en het gamma biologische en natuurproducten groeide mee. In januari 2008 koos ‘Le Blé en Herbe’ voor een nieuwe luchtige en kleurrijke 'look' en een oppervlakte die vier keer groter is dan de oorspronkelijke winkel. Een succes dat de financiering van Triodos Bank mee mogelijk heeft gemaakt.

http://www.bleenherbe.be

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Avenue Laboulle 90
4130
TILFF
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.