Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Laika - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
La Maison Qui Chante La Maison Qui Chante Kunst en cultuur
Le Palace Le Palace Kunst en cultuur
Le Passage du Nord-Ouest Le Passage du Nord-Ouest Kunst en cultuur

Laika

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Laika maakt 'theater der zinnen': voorstellingen voor kinderen, jongeren en volwassenen die hun kinderlijk gevoel voor verwondering nog niet zijn verloren.
Laika speelt in grote en kleine schouwburgen en waagt zich graag op onbekend terrein: in een manège, een winkelstraat of een tent op een plein. Het gezelschap heeft een brede internationale werking en is vaak te gast op buitenlandse festivals.
Peter De Bie en Jo Roets zijn de artistieke bezielers. Samen met kunstenaars uit verschillende disciplines garanderen zij het waarmerk van het huis: heldere, beeldende en zintuiglijke voorstellingen. Laika is ruiken, voelen, zien, horen en proeven; proeven van kleine en grote verhalen, nieuwe gerechten en onbekende werelden.
Laika koos voor Triodos Bank als huisbankier. Triodos Bank financierde onder meer verbouwingen aan de repetitieruimtes en de kantoren van Laika.

http://www.laika.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Boomgaardstraat 215
2018
ANTWERPEN
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.