Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Hêtre Intérieur - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Equalia Equalia Professionele diensten
Green Consulting Green Consulting Professionele diensten
I-propeller nv I-propeller nv Professionele diensten
Innerlijke Bron Innerlijke Bron Professionele diensten

Hêtre Intérieur

Professionele diensten (Sociale economie)

Dominique de Thier, psychotherapeute en lesgeefster, is de oprichtster van ‘Hêtre intérieur’, een centrum voor persoonlijke ontwikkeling. In dat centrum krijgen mensen met moeilijkheden begeleiding. Het kan gaan om ziekte, rouw, echtscheiding, professionele of persoonlijke problemen. Voor complexe individuele situaties hanteert het personeel een veelzijdige benadering met oog voor lichamelijke, psychische, energetische en spirituele aspecten. In ruimere zin is ‘Hêtre Intérieur’ een plaats om ideeën uit te wisselen over samenleven en welzijn. Voor de bouw van een ecologisch pand in het centrum van het Luikse Haspengouw heeft het centrum een beroep gedaan op Triodos Bank.

http://www.hetreinterieur.be

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Rue du Siège 33
4530
WARNANT-DREYE
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.