Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Compagnie Cecilia - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Champ d'Action Champ d'Action Kunst en cultuur
Colectivo Garcia Lorca Colectivo Garcia Lorca Kunst en cultuur
Contredanse Contredanse Kunst en cultuur
Dynamo COOP SPRL Dynamo COOP SPRL Kunst en cultuur

Compagnie Cecilia

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Compagnie Cecilia werd in 2006 opgericht in Gent en verbindt het talent van theatermakers Johan Heldenbergh en Arne Sierens. ‘Atleten van het Hart’ is het handelsmerk en het motto. Binnen Compagnie Cecilia werkt het duo in steeds wisselende posities en functies, variërend tussen ontwerpen, schrijven, dramaturgie, coachen, spelen, regisseren … Compagnie Cecilia creëert: of ze maken een geheel nieuw verhaal, óf ze werken met bestaand materiaal en gaan ermee aan de slag tot er iets geheel nieuws ontstaat. Op die manier bouwt het theatergezelschap gestaag aan een eigen repertoire. Het wist zichzelf de voorbije jaren op de kaart te zetten met succesproducties als 'Trouwfeesten en Processen enz.', 'Altijd Prijs' en 'The Broken Circle Breakdown featuring The Cover-ups of Alabama'. De gemaakte voorstellingen blijven doorgaans drie jaar op het programma staan, en spelen in Vlaanderen, Nederland en Frankrijk. Triodos Bank heeft met een kaskrediet en een prefinanciering van subsidies de dagelijkse werking van Compagnie Cecilia verzekerd.

http://www.compagnie-cecilia.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Sint-Salvatorstraat 18 Gebouw 25 GV
9000
Gent
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.