Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Collectif des Femmes - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Collectif des Femmes

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

De vzw 'Collectif des Femmes' werd 30 jaar geleden door en voor vrouwen opgericht. Oorspronkelijk zorgde de organisatie voor de opvang van migrantenvrouwen uit het Zuiden en voor begeleiding bij hun integratie. Momenteel is de vzw een ontmoetingsplaats voor interculturele uitwisseling tussen vrouwen, een netwerk voor uitwisseling van nuttige informatie, voor opleiding en voor professionele re-integratie. De vzw is ook erkend door de Organisatie voor socio-professionele inschakeling. Ook mishandelde vrouwen kunnen er terecht. Het Collectif kreeg de prijs van de sociale economie 2008 voor zijn engagement en zijn voortdurende aanpassing aan de nieuwe uitdagingen voor alle vrouwen die in België leven. Triodos Bank verleende een voorfinanciering van de subsidies van de vereniging met een voorschot op vaste termijn.

http://www.collectifdesfemmes.be

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Rue de la Citronnelle 77
1348
LOUVAIN-LA-NEUVE
Belgique

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.