Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Chantier - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Chantier

Productie (Sociale economie)

Chantier is een erkend bedrijf voor vorming door arbeid (Entreprise de Formation par le Travail). Laaggeschoolde volwassenen krijgen er opleidingen. De stagiairs gaan aan de slag in een echte arbeidssituatie in domeinen zoals thuishulp, de bouwsector en kinderopvang. Naast opleiding krijgen de stagiairs psychosociale begeleiding en bijscholing Frans en rekenen. Dankzij de kinderopvang van de vzw kunnen ze hun gezinsleven en de opleiding ook combineren. Chantier heeft de aankoop van het pand voor al haar activiteiten gefinancierd met een investeringskrediet bij Triodos Bank.

http://www.eftchantier.be

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Rue de la Vieille Place 51
6001
MARCINELLE
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.