Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centre Culturel Régional - Théâtre de Namur - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Café monde et médias Café monde et médias Kunst en cultuur
Campo Campo Kunst en cultuur

Centre Culturel Régional - Théâtre de Namur

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het Théâtre de Namur is een van de mooiste theaters van Europa. Het dateert van het einde van de 19e eeuw en werd verschillende keren verwoest en gerenoveerd. De laatste grote restauratie dateert van 1997. Het theater werd ontworpen naar Italiaans voorbeeld, met een neoklassiek decor. Het maakt indruk met zijn cirkelvormige balkons en hemelse fresco’s maar ook met zijn spitstechnologie en zijn kwalitatief hoogstaande en zeer gevarieerde programma. Jaarlijks staan er meer dan 80 voorstellingen op het programma: toneel, dans, circus, kindertheater, klassieke en moderne muziek. De opvoeringen worden verspreid over verschillende zalen en locaties zoals het Théatre Royal, le Grand Manège en L’Eglise Saint-Loup. In 2008 werd Triodos Bank de hoofdbankier van het Théâtre de Namur. De bank heeft voorfinancieringen verleend voor subsidies. Ook de aankoop van een gebouw waar het theater materiaal en decors opslaat, heeft Triodos Bank gefinancierd.

http://www.theatredenamur.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Place du Théâtre 2
5000
Namur
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.