Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Carodec - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wat Dhammapateep vzw Wat Dhammapateep vzw Levensbeschouwing
Boobs-'n-Burps Boobs-'n-Burps Winkels Non-food
Casse-Noisettes Casse-Noisettes Winkels Non-food
De Kruidotheek De Kruidotheek Winkels Non-food

Carodec

Winkels Non-food (Sociale economie)

Carodec is een groothandel in bouwmaterialen en een dochteronderneming van de Brusselse coöperatieve Bati Groupe. De Carodec-winkels bieden een groot gamma ecologische materialen aan, vooral voor de isolatie en de afwerking van gebouwen. Die hebben een positieve invloed op het leefmilieu, de gezondheid van de bouwvakkers en de bewoners van het gebouw. De onderneming geeft ook opleidingen en sensibiliseert de ‘traditionele’ aannemers omtrent duurzame bouwmaterialen en -technieken. Triodos Bank heeft de aankoop en de renovatie van de gebouwen op de twee locaties van Carodec gefinancierd.

http://www.carodec.be

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Chaussée de Wavre 1801
1160
BRUXELLES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.