Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centre d'Art Vocal et de Musique Ancienne (CAVEMA) - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centre d'Art Vocal et de Musique Ancienne (CAVEMA)

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het 'Centre d'Art Vocal et de Musique Ancienne' (CAVEMA) werd in 1984 opgericht om de koorzang in de Waalse regio te stimuleren. Zo ontstonden ensembles zoals het Kamerkoor van Namen, het barokorkest Les Agrémens en het symfonisch Koor van Namen en onlangs het Operakoor van Namen. In 2015 zal het Centrum de Millenium Orchestra creëren. Al die ensembles hebben naam gemaakt in de wereld van de koorzang. Het centrum verzorgt opleidingen en stages voor zangers, koorleiders en liefhebbers van oude muziek. Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor de subsidies van de Franse Gemeenschap.

http://www.cavema.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Avenue Jean I 2
5000
NAMUR
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.