Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centre Scolaire Saint-Stanislas - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Centre Scolaire Saint-Stanislas

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Het ‘Centre Scolaire Saint-Stanislas’ is een katholieke scholengroep in Mons, die al meer dan 150 jaar bestaat. Meer dan 1.700 leerlingen volgen er les, gespreid over kleuterklassen, lagere en middelbare school. Naast intellectuele vorming hecht ze veel belang aan actieve betrokkenheid van de leerlingen, bijvoorbeeld tijdens debatten, en aan burgerzin en solidariteit. Zo zijn er bijvoorbeeld activiteiten rond de derde en vierde wereld. Andere krachtlijnen van het pedagogische beleid: gelijke kansen, respect voor verschillen, en persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld via culturele activiteiten. Gezien de staat van de gebouwen waren er verschillende renovatiewerken nodig. In één gebouw zijn de ramen vervangen. Een negentiende-eeuws gebouw werd volledig gerenoveerd. Ook werd er een gebouw afgebroken om een nieuwe vleugel op te trekken. Triodos Bank heeft kredieten verleend om de verschillende werken te financieren of herfinancieren.

http://www.saintstanislas.be

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Rue Des Dominicains 15
7000
Mons
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.