Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bruxelles Nous Appartient - Brussel Behoort Ons Toe - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Biotempo SPRL Biotempo SPRL Kunst en cultuur
Brussels Philharmonic vzw Brussels Philharmonic vzw Kunst en cultuur
Bulletproof Cupid Bulletproof Cupid Kunst en cultuur
Café monde et médias Café monde et médias Kunst en cultuur

Bruxelles Nous Appartient - Brussel Behoort Ons Toe

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Brussel behoort ons toe - Bruxelles nous appartient (BBOT-BNA) is een vereniging die zich inzet voor mondelinge geschiedenis. Ze verzamelt getuigenissen van Brusselaars om zo een gesproken geheugen van de stad op te bouwen. Via een materiële en virtuele bibliotheek maakt de organisatie die collectie toegankelijk. Ze verspreidt en promoot het geluidsmateriaal ook via artistieke, pedagogische of technologische wegen. De vereniging werkt samen met tal van socioculturele partners en wil transdisciplinair en bicommunautair zijn. Alle opnamen die BBOT-BNA verzamelt, vormen samen een soort ‘stadsbiografie’, een mozaïek van getuigenissen die meer inzicht geven in de stadsrealiteit. Het project combineert het sociale, het culturele en nieuwe informatie- en communicatietechnologieën. Het kadert in het domein van de stadsetnografie en draagt bij aan een reflectie over wat geschiedenis is. Triodos Bank heeft een voorfinanciering verleend voor de subsidies die de vzw krijgt.

http://www.bna-bbot.be

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Rue de Laeken 119
1000
BRUXELLES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.