Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Biocap Charleroi - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Biocap Namur Biocap Namur Natuurvoeding
Biofresh Biofresh Natuurvoeding

Biocap Charleroi

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Wie vroeger biologisch wou eten, moest dicht bij een biologische boerderij wonen of een eigen moestuin hebben. De weinige biologische winkels in Wallonië verkochten meestal enkel ‘droge’ producten. De belangstelling voor biologische voeding groeit echter. De biologische supermarkten zijn een recent fenomeen. Naast ‘droge’ producten vind je er nu ook groenten, fruit en vlees. Martine Baré en Annette Dubois maakten van Biocap een bloeiende zaak. Zij hebben een beroep gedaan op Triodos Bank om de bouw van hun tweede winkel in Charleroi te financieren, na een eerste samenwerking in 2001 voor Biocap Namen.

http://www.biocap.be

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Rue Constantin Meunier 8
6001
MARCINELLE
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.