Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Art Consult - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Architecten Atelier Archi4 Architecten Atelier Archi4 Professionele diensten
Arpège-Prélude Arpège-Prélude Professionele diensten
Atelier de l'Avenir scrl Atelier de l'Avenir scrl Professionele diensten
Catherine Maas Catherine Maas Professionele diensten

Art Consult

Professionele diensten (Sociale economie)

Art Consult werd in 2001 opgericht. Het is een administratiekantoor voor artiesten uit de culturele sector: film, opera, muziek, theater, dans, plastische kunsten, grafische kunsten en architectuur. Het kantoor zet haar boekhoudkundige en fiscale expertise zowel in voor natuurlijke personen als voor vzw's en handelsvennootschappen. Art Consult beheert de boekhouding van artiesten en creatievelingen volgens de normen die de subsidiërende overheden opleggen. Daarvoor gebruikt het kantoor een analytische boekhouding (bijvoorbeeld per project of per land). Art Consult helpt om budgetten op te stellen en om instrumenten voor budgettaire opvolging uit te werken. Triodos Bank heeft Art Consult gefinancierd met verschillende investeringskredieten voor de aankoop, uitrusting en inrichting van nieuwe lokalen in de buurt van het Zuidstation. Naast kantoren bevatten de nieuwe lokalen een gastenkamer voor artiesten en twee kantoren die Art Consult voor korte periodes verhuurt aan klanten.

http://www.art-consult.be

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Rue de l'Instruction 126B
1070
BRUXELLES
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.