Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

ACDA

Ontwikkelingssamenwerking (Sociale economie)

Action et Coopération pour le Développement dans les Andes (ACDA) is een ngo die in 1964 werd opgericht. Economische ontwikkeling bevorderen via de basis: dat is de duurzame benadering van ACDA. De organisatie financiert projecten die lokale verenigingen in Peru zelf opstarten. Gezondheid, voeding, woongelegenheid, onderwijs of afvalverwerking: in verschillende domeinen draagt de ngo bij tot de financiering. Triodos Bank heeft de aankoop van het gebouw van de ngo gefinancierd met een investeringskrediet.

http://www.acda-peru.org

Ontwikkelingssamenwerking

In deze sector financiert Triodos Bank microfinancierings- instellingen, gecertificeerde biologische producenten, distributie en detailhandel, producenten en eindgebruikers; maar ook projecten op het gebied van electrificatie, drinkwater en afvalwater.

Adres:
Rue de Roucourt 45
7600
PÉRUWELZ
Belgique

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.