Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zorgboerderij Slingertuin - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Trabocca Trabocca Maatschappelijke projecten
Willebrordus Demos Sportvereniging Willebrordus Demos Sportvereniging Maatschappelijke projecten
6Dcreations 6Dcreations Kunst en cultuur
Ad de Jong Ad de Jong Kunst en cultuur

Zorgboerderij Slingertuin

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

Zorgboerderij de Slingertuin is een initiatief van het echtpaar Huib van der Ziel en Corella de Bruijne. Op een prachtige locatie in het Groningse dorpje Woltersum bevindt zich hun woonboerderij met grote tuin die is aangelegd volgens de principes van een 'Groningse slingertuin'. De zorgboerderij biedt dagbesteding, logeeropvang en ambulante begeleiding voornamelijk voor de doelgroep autisten. De initiatiefnemers hebben veel kennis van en ervaring met het werken met deze doelgroep vanuit hun vorige functies. Naast de dagelijkse werkzaamheden in de dierverzorging en tuinwerk wordt het aanbod aan activiteiten mede bepaald door de interesse en de mogelijkheden van de deelnemers. Er is ruimte voor ontwikkeling en training op diverse gebieden. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen zorgplan. De Slingertuin is een onderneming die onderscheidend wil zijn in autismevriendelijkheid. Dit komt tot uiting in de volgende kernwaarden: kleinschaligheid, heldere communicatie, duidelijk gestructureerd en overzichtelijk, kennis van autisme en respect en waardering.

http://www.slingertuin.nl

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Kollerijweg 22
9795 PM
Woltersum
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.