Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zorgcentrum Wittelte - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zorgcentrum Wittelte

Zorg (Sociale economie)

Zorg- en therapie Centrum Wittelte wordt gerund door Anja Jongkind, holistisch therapeute en haar echtgenoot Aad Koningen. De zorgboerderij is landelijk gelegen en biedt dagopvang, dagbesteding, 24-uurs opvang en therapeutische begeleiding aan cliënten die behoefte hebben aan dagbesteding en structurering. Het werken op en rond de boerderij met ondersteunende en activerende begeleiding en een diversiteit aan therapieën, kan de cliënt evenwichtiger doen voelen en meer zelfvertrouwen geven. Onderdeel van het traject is ook ontspanning door te wandelen, fietsen of paardrijden in het aangrenzende bos. Naast het welbevinden is het uiteindelijke doel dat de cliënten (weer) zo zelfstandig mogelijk functioneren. Per 1 januari 2009 is de zorgboerderij AWBZ-erkend, Anja en Aad streven met hun boerderij naar een biologisch-dynamische bedrijfsvoering.

http://www.zorgcentrumwittelte.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Wittelte
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.