Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zoogdiervereniging - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Zorgappartementen Zorgappartementen Duurzaam vastgoed
Zuiderkruis 51 Zuiderkruis 51 Duurzaam vastgoed

Zoogdiervereniging

Overig (Overig)

De Zoogdiervereniging is in 1952 opgericht, en zet zich in voor de studie en bescherming van alle in het wil levende zoogdieren en hun leefgebieden. De Zoogdiervereniging is daarbij op zowel nationaal als internationaal niveau actief. De studie en de bescherming van zoogdieren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met behulp van vele vrijwilligers en professionals verzamelt de Zoogdiervereniging kennis over zoogdierpopulaties en over oorzaken van achter- of vooruitgang in deze populaties. De kennis wordt gebruikt om de wilde zoogdieren zo effectief mogelijk te beschermen. Door middel van onderzoek, voorlichting en advisering probeert de Zoogdiervereniging de belangen van de zoogdieren en hun leefgebied zo goed mogelijk te behartigen. Zoogdieren verdienen namelijk de ruimte.

http://www.zoogdiervereniging.nl

Overig

De projecten in deze categorie passen niet in een van de hoofdsectoren natuur en landbouw, sociale economie of cultuur en welzijn.

Adres:
Toernooiveld 1
6525 ED
Nijmegen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.