Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zen River - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zen River

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Zen River is een internationaal centrum dat een schakel vormt in de eeuwenoude Boeddhistische tradities en voortbouwt op de eigentijdse internationale Zenschool. Het programma van het centrum richt zich op spirituele verdieping en staat open voor mensen van elke religieuze, sociale en culturele achtergrond. Zen River functioneert als een modern Zenklooster waar dagelijks intensieve training geboden wordt onder leiding van Anton Tenkei Coppens. Het programma van Zen River is gebaseerd op vier trainingselementen, namelijk meditatie, studie, ritueel en sociale interactie. Het programma bestaat uit een dagelijks rooster met daarnaast workshops, retraites en aanverwante activiteiten. Studenten kunnen hier voor kortere en langere tijd aan deelnemen. Het centrum is gevestigd in een landelijk gelegen pand aan de rand van Uithuizen. Zen River onderhoudt levendige contacten met Zenboeddhistische organisaties in binnen- en buitenland, met name in de Verenigde Staten en Japan.

http://www.zenriver.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Oldorpsterweg 1
9981 NL
Uithuizen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.