Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Yo! Opera Festival & Werkplaats - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Wapke Feenstra Wapke Feenstra Kunst en cultuur
Wendy Rijken Wendy Rijken Kunst en cultuur

Yo! Opera Festival & Werkplaats

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Yo! Opera Festival en Werkplaats laat met bijzondere projecten en een tweejaarlijks internationaal jeugdoperafestival jonge mensen kennismaken met opera. Yo! Opera is sinds 2001 op zoek naar actuele, vitale vormen van jeugdopera met een zeggingskracht die mensen raakt in hart ziel, naar de opera van de 21ste eeuw. Ze probeert jeugdopera (inter)nationaal op een hoger plan te brengen en de kwaliteit en kwantiteit van het repertoire te bevorderen. Daarnaast probeert ze bij een nieuwe generatie jeugdoperamakers een cultuur te kweken van onderzoek en experiment. Van dinsdag 3 tot en met zondag 8 november 2009 zijn de beste jeugdopera's uit binnen- en buitenland te zien, tijdens de eerste lustrumeditie van het festival.

http://www.yo-opera.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Biltstraat 166
3572 BP
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.