Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Xander Energy - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Woagen B.V. Woagen B.V. Duurzame energie
Zon Exploitatie Nederland Zon Exploitatie Nederland Duurzame energie
Bethanie Bethanie Maatschappelijke projecten

Xander Energy

Duurzame energie (Natuur en milieu)

Xander Energy B.V. exploiteert een windturbine aan de Marsweg te Leeuwarden. Xander Energy B.V. behoort tot dezelfde groep bedrijven als Exsin Groep. Exploitatie van de windturbine past in de strategie van duurzaam ondernemen die Exsin Groep nastreeft. Met bekende namen als NCP Groep, adviesdiensten, detachering en interim-management. Gericht op zowel ondernemingen, als overheidsinstanties en andere non-profit organisaties. Exsin Groep wil een gezond en duurzaam resultaat voor de klanten en een stimulerende werkomgeving voor haar medewerkers realiseren. De ambitie is om een belangrijke speler te worden op de nationale markt voor advies- en hr-diensten.

http://www.exsingroep.nl

Duurzame energie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame energieprojecten, waaronder windenergie, zonne-energie, waterkracht en biomassa.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Sophialaan 48
8911 AE
Leeuwarden
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .