Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van WORM - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Vereniging Spade Ateliers Vereniging Spade Ateliers Kunst en cultuur
Vereniging de Binnenpret Vereniging de Binnenpret Kunst en cultuur
WOW Amsterdam WOW Amsterdam Kunst en cultuur
Wapke Feenstra Wapke Feenstra Kunst en cultuur

WORM

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

WORM is een in Rotterdam gevestigde stichting die muziek, beeld- en geluidskunst programmeert en er mee experimenteert. WORM organiseert concerten, filmvertoningen, workshops, masterclasses, festivals, uitwisselingen en andere evenementen. WORM laat zich in haar werkzaamheden niet leiden door dominante stijlkenmerken of bestaande genres. WORM houdt van spannende muziek en films waarbij goede ideeën, nieuwe technieken en verassende invalshoeken de boventoon voeren. Daarnaast heeft WORM haar eigen filmwerkplaats, een geluidsstudio, een winkel en een digitaal platform om aan alle creativiteit een podium te bieden.

http://www.worm.org/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Achterhaven 148
3024 RC
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.