Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Woonzorgvoorziening Oude Haven - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Woonzorgvoorziening Oude Haven

Zorg (Sociale economie)

Woonzorgvoorziening Oude Haven is een particuliere organisatie die in een kleinschalige, exclusieve woonomgeving (in Vlaardingen) een woonzorgvoorziening realiseert voor ouderen. De visie is dat de eigen leefstijl en gewoonten van thuis zoveel mogelijk gehandhaafd dienen te blijven. Persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid zijn kenmerken die vanzelfsprekend zijn binnen de organisatie en door haar kleinschaligheid kan zij dit ook waar maken. Woonzorgvoorziening Oude Haven wordt gerealiseerd in een monumentaal voormalig rederspand aan de Oude Haven. Het bestaat uit 12 appartementen, een sfeervolle huiskamer, eetkamer en voor gasten is er een logeerkamer beschikbaar. Er is 24 uur per dag zorg en dienstverlening en er wordt een volledig pakket aan zorg aangeboden. Elke bewoner bepaalt zelf welke (zorg) diensten hij wenst te gebruiken. Cliënten krijgen de garantie dat ze in hun appartement kunnen blijven wonen, ongeacht de (toename van de) zorgvraag.

http://www.zorghavengroep.org

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Oosthavenkade 56
3134 NX
Vlaardingen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.